‘Nu krijg ik alle handvatten van Level waardoor ik veel beter weet wat ik doe en waarom.’

Jaelle
Via bekende kwam ik bij Level terecht. Tijdens het intakegesprek werd uitgebreid de tijd genomen om alles toe te lichten. Daarnaast werd er ook goed geluisterd naar mijn verwachtingen. Daardoor kreeg ik een goed beeld van hoe Level werkt. De drempel om te gaan was niet meer zo hoog. Het gaf mij een goed gevoel om hier te starten.

Ik had zelf al meerdere pogingen gedaan, alleen na enkele maanden lukte het me niet meer om door te zetten. Hierdoor viel ik steeds weer terug in mijn oude patroon. Nu krijg ik alle handvatten van Level waardoor ik veel beter weet wat ik doe en waarom. Hierdoor is het ook veel beter vol te houden. Het lukt nu zelfs om een beetje te genieten en toch af te vallen.

Van te voren had ik niet verwacht dat ik eht zo leuk zou gaan vinden. Ik merk dat ik vaak zin heb om te gaan. Af en toe gaat het even wat minder of is de motivatie even weg, maar dan wordt je door de trainer gemotiveerd om alles eruit te halen en ga je alsnog met een goed gevoel naar huis.

Al met al vind ik Level een fijne, laagdrempelige sportschool waar goed wordt gekeken wat je precies nodig hebt. Daarnaast is het er ook nog is altijd gezellig!

‘Ik ben niet het type die per se graag naar de sportschool gaat of veel discipline heeft.’

Andrea
Ik ben niet het type die per se graag naar de sportschool gaat of veel discipline heeft. Ik heb in het verleden al enorm veel pogingen gedaan bij een normale sportschool. Vaak begon het fanatiek, maar zo gauw ik drukker werd, moe was of hoofdpijn had bleef ik lekker thuis. Ik had geen idee wat ik aan het doen was en merkte er ook niet zoveel van.

Na mijn zwangerschappen had ik als doel om weer wat fitter te gaan worden, omdat ik wist dat ik het alleen niet zou redden ben ik via google bij Level terecht gekomen. In eerste instantie dacht ik dat ik met 2 keer per week sporten moeiteloos zou afvallen, maar dat bleek toch even anders.

Het blijft gewoon lastig, maar inmiddels ben ik enorm goed op weg. Die kilo’s gaan er aardig af en ik merk dat ik een stuk fitter en strakker ben geworden. Ik ben nu al bijna een jaar consequent aan het sporten en heb enorm veel stappen gezet met mijn voeding. Zeker een aanrader!

‘Nu ik bij Level Fitness zit en de juiste begeleiding en informatie krijg, merk ik dat ik veel meer resultaat boek.’

Jurjen
Eerder probeerde ik zelfstandig mijn doel van afvallen en fitter worden te bereiken. Echter door een gebrek aan kennis en begeleiding nam mijn motivatie af en gaf ik uiteindelijk op. Nu ik bij Level Fitness zit en de juiste begeleiding en informatie krijg, merk ik dat ik veel meer resultaat boek. Ik blijf nu ook veel gemotiveerder, zelfs in weken dat het even wat minder gaat.

In het begin van mijn traject had ik de verwachting dat alles vrij snel en soepel zou verlopen, maar in de praktijk bleken er toch ook mindere weken tussen te zitten en kom je erachter dat het wel gewoon hard werken is voor het blijvende resultaat. Vooral op het gebied van voeding was het voor mij een uitdaging, gelukkig krijg ik continu adviezen om hier weer stappen in te zetten.

Level weet precies te vinden wat je nodig hebt, als je een goede professional zoekt op het gebied van sport en voeding moet je zeker hier zijn!

‘Inmiddels is het gewicht goed stabiel en bouw ik nog elke week een beetje spiermassa op.’

Thijs
Een vriend van mij sportte eerder al bij Level en die heeft me destijds overtuigd om ook is mee te gaan. Ik kampte al een tijdje met een paar kilo’s teveel, dat terwijl ik vroeger juist altijd een goed gewicht had.

Door wat kleine aanpassingen in mijn voeding vlogen die kilo’s er al snel van af. Het was ook voor de lange termijn goed vol te houden omdat ik nog wel gewoon normaal kon blijven eten.

Inmiddels is het gewicht goed stabiel en bouw ik nog elke week een beetje spiermassa op. Zo blijven we voorlopig doorgaan!

‘Zo besteed je je tijd en energie nuttig zodat je ook het maximale eruit kan halen.’

Patrick
Tijdens de intake worden al je doelen doorgenomen en alles waar rekening mee gehouden moet worden. Ik was zelf al na mijn whiplash begonnen met trainen, maar miste wat begeleiding hierin.

Toen ik bij Level kwam liep ik al 4 jaar met allerlei klachten en was ik al bij verschillende stations geweest zoals revalidatie, fysio, dry needling etc. We zijn toen maar rustig begonnen met trainen ook op basis van mijn pijngrens. We trainden 2 keer per week en bouwden langzaam alles op en pasten oefeningen aan die te veel pijn gaven.

‘Fitness zoals bij Level Fitness is uitdagend, afwisselend en ook super gezellig.’

Henriet
Vanaf november 2022 train ik 1x per week met een vriendin bij Level Fitness. Ik sport al jaren maar was de laatste jaren doorlopend geblesseerd. Met de nodige tegenzin begon ik aan sporten onder begeleiding om mijn romp te versterken. Die tegenzin draaide al snel naar zin en is inmiddels plezier geworden.

Fitness zoals bij Level Fitness is uitdagend, afwisselend en ook super gezellig. Daarnaast nemen mijn klachten af en worden mijn spieren sterker. Ik kan het iedereen aanbevelen.

‘Het trainen met Rob helpt mij om mijn fitnessdoelen op een juiste manier te bereiken en te overtreffen.’

Eunice
Sinds november 2022 volg ik Personal Training bij Level Fitness. Lange tijd was ik op zoek naar een goede plek waar ik mij thuis voelde. Ik vond het belangrijk om te investeren in mijn gezondheid. Door vrienden kwam ik in aanraking met Level Fitness. Het trainen met Rob helpt mij om mijn fitnessdoelen op een juiste manier te bereiken en te overtreffen. Voordat je er erg in hebt, heeft Rob de kilo’s wat opgeschroefd.

Het hebben van een wekelijkse PT helpt mij om regelmatig te blijven trainen. Naast Level Fitness train ik nog twee keer per week in de sportschool en volg ik grotendeels het trainingsschema wat Rob voor mij heeft gemaakt. Het feit dat ik dit samen met een vriendin doet, maakt het nog beter, omdat je elkaar kunt motiveren en ondersteunen. Voor mij werkt het verslavend, en na een uurtje PT heb ik meer energie dan daarvoor.

‘Oprecht geïnteresseerde trainers bij Level Fitness, dat maakt het heel persoonlijk!’

Bettina
Level Fitness zorgt ervoor dat ik beter in mijn vel zit. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ik word uitgedaagd om elke week weer beter te presteren. En als dat dan ondanks mijn bedenkingen vooraf tòch weer lukt, dan ga ik met een enorm voldaan gevoel naar huis. Ik sportte altijd al wel, maar dit 1-op-1 krachttrainen is veel doeltreffender. Ik voel me veel sterker. Alle spiergroepen komen aan bod omdat ik de apparaten en oefeningen doe die ik voorheen zou overslaan. Ook weet ik nu precies de juiste houding om ze goed uit te voeren. En als ik eens een blessure of pijntje heb dan past Rob mijn programma daarop aan. O ja, en oprecht geïnteresseerde trainers bij Level Fitness, dat maakt het heel persoonlijk!

‘Toen ik bij Level kwam was het een stuk laagdrempeliger.’

Quinty
Ik had al eerder een aantal sportscholen geprobeerd en een periode zelf gesport. Het sporten vond ik altijd wel prima alleen ik merkte dat ik makkelijk oversloeg. De sfeer daar trok me nooit echt aan en ik voelde me niet echt op mijn gemak.

Toen ik bij Level kwam was het een stuk laagdrempeliger. Een fijne normale sfeer met professionele trainers. Ik krijg erg veel bruikbare adviezen van ze waardoor ik al een stuk strakker in mijn vel zit. Ze zorgen ervoor dat de sleur er niet in komt en dat ik met plezier kan blijven trainen.

‘Ik ben sinds ik hier train al een hele ruime tijd klachtvrij!’

William
Vanaf het begin van Level Fitness train ik hier al. Ik heb er nog altijd geen seconde spijt van dat ik ben begonnen. Ik heb jaren met kleine klachtjes gelopen en steeds tijdens het trainen kwamen deze klachten weer terug. Nu al een hele ruime tijd klachtvrij, een stuk fitter en gezonder! Ik heb de training, coaching en uitgebreide voedingsbegeleiding als zeer positief ervaren en zou dit zeker aanraden!

‘Op mijn leeftijd nog afvallen, dat leek me niet realistisch’

Jan

Ik ben nu een jaartje bezig bij Level Fitness, in de corona tijd begonnen vanwege het minder fit voelen en de kilootjes die toch wel dwars begonnen te zitten. Inmiddels ruim 10 kilo kwijt en weer veel fitter dan voor het traject! 

Naast de intensieve begeleiding van de voeding waren ook de trainingen altijd uitdagend en gezellig. Elke week zie je jezelf vooruit gaan en vliegt het uur voorbij met uitgebreide gesprekken. Level Fitness is zeker een goede aanrader voor iedereen die met zijn gezondheid aan de slag wil!

‘Ik zit weer beter in mijn eigen lichaam’

Julian
Inmiddels ben ik alweer 8 maanden aan de slag bij Level Fitness, de reden voor mij om te beginnen was dat ik ontevreden was over mijn lichaam. Na een uitgebreid intakegesprek ben ik aan de slag gegaan onder intensieve begeleiding. Na een halfjaar merkte ik al enorm verschil in kracht en aan mijn lichaam! De weegschaal loog er ook niet om, ik was alweer ruim 10 kilo lichter. En dat alles met normale voeding, ik heb geen moment het idee gehad dat ik op dieet was. 

Ik raad het zeker aan voor iedereen die zijn lichaam wil veranderen. Zelf ga ik ook nog zeker even door om het maximale eruit te halen! 

‘Na onze bruiloft werd het tijd voor wat meer structuur’

Chiem en Bernice
Na een half jaar getrouwd te zijn hadden wij als man en vrouw bedacht dat het wel goed zou zijn om wat meer structuur in ons dagelijks leven te krijgen. Weer wekelijks sporten op de juiste manier. Een stabiel voedingspatroon, wat kilootjes eraf en het lichaam weer even strak krijgen. Na6 maanden is dat zeker gelukt! We voelden ons steeds fitter worden en de kilo’s vlogen eraf. Uiteraard kostte het wel enige moeite maar onze trainer stond continu voor ons klaar met oplossingen. 

Wij voelen ons weer topfit en alle kleren zitten weer super! Het traject is ons enorm goed bevallen en we zijn zeer tevreden met ons resultaat! 

‘Trots op onszelf en hoe wij het afgelopen jaar voor onszelf gezorgd hebben!’

T. en A.
Dat is hoe wij ons voelen, trots op wat er toch nog mogelijk was. Twee ‘oude’ rotten (A 58 en T 65) nog in de bloei van hun leven. We zijn allebei al wekelijks aan het werk, gezond aan het leven en aan het sporten. Maar de ‘overgang’ kilo’s gingen er maar niet af. En ons er bij neerleggen? Dat was geen optie, maar wat was nu de oplossing?.. 

Na een gesprek te hebben gehad over wat informatie waren wij er van overtuigd dat het tijd was om te gaan investeren in wat begeleiding als we verder wouden komen. We zijn een halfjaar intensief begeleid met onze voeding en training, maar wel op een haalbare manier! Na het halfjaar waren we allebei, jazeker, meer dan 10 kilo kwijt! En dat terwijl we voor ons gevoel zelfs meer aten dan voorheen. Wij sporten nog steeds door, en dat met veel plezier! De begeleiding ervaren we als super en het is zeker de moeite waard!  

‘De stok achter de deur, dat was precies wat we nodig hadden’

Bert en Marinka
We zaten samen al een lange tijd te overwegen om serieus met onze gezondheid en lichaam aan de gang te gaan. Het zat ons lange tijd niet genoeg dwars om echt de stap te gaan zetten. Heel voorzichtig hadden we via-via een bericht gestuurd naar Rob voor wat informatie. Na een uitgebreide uitleg zagen wij het al helemaal voor ons. 

Ondanks dat het wel enorm hard werken was heeft Rob ons er wel doorheen gesleept. Zo zijn we samen meer dan 15 kilo kwijt en voelen we ons vele malen beter in ons lichaam. Het programma was uitdagend, de voedingstips waren realistisch en sloten aan bij ons leven en de stok achter de deur, die was groot, maar wel wat we nodig hadden! 

‘Ik heb de aanpak als zeer positief ervaren’ 

Ron
Door wat blessureleed uit het verleden en een lange periode van inactiviteit leek het mij verstandig om onder begeleiding weer te beginnen met sporten. De aanpak van Level Fitness kenmerkt zich in het meten van veel waardes met hierop een terugkoppeling en aanpassingen in het programma. 

Tijdens de trainingen werden alle obstakels omgezet en weten ze altijd wel wat te verzinnen om het toch te laten werken. Ik heb inmiddels veel meer vertrouwen in mijn eigen lichaam en ik blijf het doen als preventief middel om gezond te blijven!

‘Na 2 jaar zelf sporten met weinig progressie was het tijd voor extra hulp’ 

Jeffrey
Na twee jaar zelf sporten en weinig progressie ben ik begonnen bij Level Fitness. Met een duidelijk plan en goede begeleiding binnen een jaar een mooie progressie behaald! Ik weet nu beter hoe ik optimaal kan trainen en het maximale eruit kan halen. Daarnaast heb ik nu een veel stabieler patroon qua voeding! 

‘Ik had geen kans meer om nog een excuus te verzinnen’

Wieteke
Op aanraden van mijn vriendin gestopt met klagen en in actie gekomen om eindelijk eens iets aan mijn ongezonde leefstijl te doen. Er was geen kans om opnieuw een excuses te verzinnen aangezien ik gelijk bij Level kon starten. 

Rob heeft veel kennis in huis. Kon goed aansluiten bij de klachten die ik ervaarde. 

Nu bijna 5 maanden later heeft Wessel een grote bijdrage geleverd aan de transformatie die ik onderga. Niet alleen 20 kilo die ik kwijt ben. Ik voel mij veel vitaler, kan meer aan. En eigenlijk het belangrijkste ik durf beetje bij beetje weer in de spiegel te kijken. Echt super bedankt voor wat jullie teweeg hebben gebracht!

‘Ik had geen idee waar ik moest beginnen en hoe al die apparaten werkte’

Myrian
10 jaar ben ik actief geweest als turnster, maar dat vond ik niet meer leuk dus toen ben ik gestopt. Een hele tijd niets gedaan maar ik wilde wel graag sporten. 

Het doel was vooral om aan te komen, fitter te worden en energieker te zijn. 

Een sportschoolabonnement was snel afgesloten, maar dan. Ik had geen idee waar ik moest beginnen en hoe al die apparaten werkte. 

Door mijn zus en zwager kwam ik bij Level Fitness terecht. Ik had een leuk intakegesprek bij Rob. Mijn doelen waren duidelijk en daar gingen we aan werken. 

Ik kreeg Rens als Personal Trainer. 

Rens begreep goed wat mijn doelen waren en elke dinsdagavond stond ik om 20.30u nog een uurtje te ploeteren met hem (naja ik ploeterde , hij keek toe)

Het was altijd super gezellig en er waren goeie resultaten te zien!

Ik wil Rob en Rens bedenken voor het super leuke jaar, alle tijd energie en moeite. Ik heb een hoop geleerd en ga nu zelf aan de slag. 

‘Ik sportte altijd al veel, maar daagde mezelf nooit is uit’

Dilly
Sporten bij Level Fitness is niet altijd leuk..!

Huh! Wat? Wat zegt zij nou hoor ik u denken. Nou gewoon, dat sporten bij Level Fitness niet altijd leuk is. En dat is maar goed ook vind ik. Als het allemaal alleen maar leuk was en het me gemakkelijk af zou gaan, dan maakte ik namelijk helemaal geen progressie. En juist dát is de reden waarom personal training voor mij een toevoeging is. Ik sportte altijd al veel, maar deed altijd precies datgene wat ik aankon; ik daagde mezelf niet uit. Dit is juist wat Rob toevoegt aan mijn trainingen: uitdaging! Hij laat mij oefeningen uitvoeren die misschien moeilijk of zwaar zijn (en dus niet altijd even leuk), maar daarmee maak ik wel de progressie waar ik enorm trots van word. Onder zijn professionele begeleiding maak ik eindelijk de stappen die ik zo graag wilde.

Bij Rob ben ik in goede handen! 

Wil je ook alles uit jezelf halen? Neem dan zeker contact op met Level Fitness voor een intakegesprek.

‘Ik wou een gezonde levensstijl en toch kunnen genieten van eten en een wijntje’

Julia
Aan het begin van het traject wilde ik één ding: een gezonde levensstijl én kunnen genieten van chocola en wijn. En dankzij Rob is dat gelukt! Hij zorgde ervoor dat mijn voedingspatroon zo aanpaste, dat ik het kon toepassen in mijn dagelijks leven. Dus ook tijdens feestjes en etentjes. En dit maakt zijn begeleiding zo fijn! Rob is altijd beschikbaar voor vragen en denkt met je mee. Hij streeft naar steady en blijvend resultaat, waardoor ik me nu de fitste versie van mezelf voel!

‘Hoewel ik zelf wel weet wat ik moet doen houdt ik het nooit langer vol dan 2-3 weken’

Kees
Ik ben al jaren bezig om te proberen wat af te vallen en mijn conditie op peil te brengen. Hoewel ik zelf redelijk goed weet wat daarvoor nodig is, houd ik het toch niet langer vol dan 2-3 weken. Na lang zelf proberen en uitstellen moest ik toch maar hulp gaan zoeken.. Ik weet dat wanneer ik mijzelf moet verantwoorden en het mij geld kost ik me er veel beter aan houdt. Eigenlijk onbegrijpelijk want gezondheid zou toch belangrijker moeten zijn dan geld? 

Na het eerste gesprek zijn we meteen aan de slag gegaan en ben ik 2 keer per week gaan trainen samen met Rob. Daarnaast gingen we aan de slag met mijn voeding en kreeg ik wekelijks feedback en hulp. Er werd altijd gedacht in oplossingen en hoe je met voeding om moet gaan. Hierdoor was het niet per se minder eten, maar vooral anders kijken naar je voeding. 

Inmiddels ben ik ongeveer 15 kilo kwijt en vele malen fitter! Achteraf was het dus zeker de investering waard, wij gaan gestaag door om dit vol te blijven houden!

‘Ik heb inmiddels weer de kracht om dingen met mijn kleinzoon te doen’ 

Gerard
In het begin van 2019 kwam ik in contact met Level Fitness. Mijn pensioen was net begonnen en voor het idee was ik al af en toe in de sportschool. Echt baten deed het helaas niet, er veranderde weinig aan mijn lichaam en ik kon me er vaak niet toe zetten.. Op een gegeven moment raakte ik via via in contact met Rob van Level Fitness, na een uitgebreide intake zijn we samen aan de slag te gaan om mijn pensioen toch ietsje fitter door te gaan maken. 

En dat heb ik geweten, ik was meteen al bang dat ik mijn dagelijkse whiskytje al niet meer mocht, maar zowaar kon dit gewoon door blijven gaan. Ik geniet nog steeds van de wekelijkse trainingen en ik durf met trots te zeggen dat ik veel gezonder ben geworden. En dat alles met normale voeding en mijn dagelijkse whiskytje! Inmiddels ben ik al geruime tijd meer dan 15 kilo kwijt en blijft het ook mooi stabiel! Ik heb weer de kracht om dingen met mijn kleinzoon te doen en merk de oude klachten vrijwel nooit meer! 

‘Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen’

Karin
In het begin was ik erg sceptisch over begeleiding, ik had al van alles geprobeerd om af te vallen. Na een gesprek te hebben gehad waagde ik nogmaals een poging samen met Rob. Hij overtuigde mij om minder te focussen op mijn gewicht, omdat dit niet te hoog was. Ik heb mij meer gefocust op spiermassa opbouwen en gezonde voeding, en tot mijn verbazing werd mijn lichaam steeds strakker. Nu zelfs 4 kilo kwijt en een wereld van verschil qua uiterlijk. Het is allemaal goed vol te houden en ik heb plezier in het traject. Deze bijna 50-er is blij met de begeleiding!

‘Ik ging al een tijdje naar de sportschool, maar behaalde niet echt resultaat’

Erik
Begin 2018 kwam ik bij Level Fitness. Ik ging toen al een tijdje op eigen houtje naar de sportschool, maar behaalde niet echt resultaten. Ik wilde afvallen en (vanwege spit) mijn onderrug verstevigen.

Door knieproblemen mag ik echter diverse oefeningen niet doen. Onze coach heeft een gepersonaliseerd schema opgesteld, dat hij regelmatig actualiseert. Ook geeft hij nuttige voedingstips. Op een positieve manier weet onze coach het maximale uit jezelf te halen, zonder dat je jezelf overbelast. Als hij merkt dat je een keer een laag energieniveau hebt, weet hij de training daar snel en goed op aan te passen.

Ik ben inmiddels zo’n 20 kilo kwijt en heb veel minder last van mijn rug. Om je doelen te behalen, is inzet, geduld en uithoudingsvermogen nodig. Level Fitness helpt me daar nog wekelijks bij!