Bedrijfsfitness in Barneveld

De gezondheid van jouw medewerkers wordt steeds belangrijker, dat vinden wij een goede zaak.
In een wereld waar alles makkelijker en sneller gaat wordt gezondheid vaak vergeten.
Dit willen wij in samenwerking met werkgevers stimuleren.

 Voor wie

Voor de werkgever...

Vitale en fitte werknemers zorgen voor een betere werksfeer en een gezonde toekomst van jouw bedrijf. De stimulatie van gezond gedrag bevordert de productiviteit van het personeel.

... en werknemer

Mensen willen gezonder leven en zich fijn voelen in hun eigen lichaam. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, het aanbieden van dit soort trajecten is erg aantrekkelijk.

Een gezonde zaak

Mensen die bewust en gezond leven zijn gemiddeld 6 dagen per week minder ziek, alleen dit scheelt jaarlijks al enorm veel. Daarnaast wordt de productiviteit hoger en zullen werknemers minder snel van baan switchen.

Denkend aan de toekomst

Door de hoge druk die tegenwoordig iedereen ervaart zijn er enorm veel burn-outs en depressies binnen bedrijven. De gemiddelde duur van een burn-out is 6 maanden, dit betekent dat een werknemers 6 maanden lang niet/minder kan werken. Een personal training traject heeft bewezen effecten op depressieve gevoelens en burn-out klachten. Hierdoor ga je preventief te werk om financiële tegenslagen in de toekomst te voorkomen. Naast burn-out en depressieve klachten werkt gerichte training- en voedingsbegeleiding voor enorm veel andere preventieve voordelen. Denk hierbij aan ziektebeelden, gewrichtsklachten, hogere weerstand en betere bloedwaarden.

Hoe werkt het?

Wij verzorgen een brochure die je naar alle medewerkers kan sturen, zo kunnen zij in contact komen met Level Fitness. Wij handelen verder alles met de werknemer af en sturen de factuur naar jouw financiële afdeling. De kosten van personal training kunnen worden verrekend met het brutosalaris wat tot 50% voordeel kan opleveren. Als werkgever kun je er altijd voor kiezen om per werknemer een klein deel te ‘sponsoren’ zodat je hier ook voorwaarden aan kan stellen. Neem contact met ons op, dan komen wij bij je langs voor een complete uitleg.

Bedrijfsfitness programma’s

Level Business Program – Bedrijfsfitness

Hoofddoel: De gezondheid en fitheid goed houden om hard te blijven werken.

 • Trainingsplan op maat
 • Voedingsplan op maat
 • Geschikt voor de drukke ondernemer die weinig tijd over heeft
Vanaf 6 maanden
Level Team Program – Bedrijfsfitness

Hoofddoel: Jouw personeel fit te houden of te maken.

 • Trainingsplan op maat
 • Voedingsbegeleiding
 • Geschikt voor bedrijven die in kleine groepen van 4 personen wekelijks willen sporten
Vanaf 6 maanden
Level Business Program – Bedrijfsfitness

Hoofddoel: De gezondheid en fitheid goed houden om hard te blijven werken.

 • Trainingsplan op maat
 • Voedingsplan op maat
 • Geschikt voor de drukke ondernemer die weinig tijd over heeft
Vanaf 6 maanden
Dit gaan we doen:

Het business program is gericht op de ondernemer. Het is een flexibel programma waarin je hulp krijgt bij je voeding op een realistische manier. De zakelijke borrels en etentjes moeten gewoon door blijven gaan. We gaan werken aan een haalbare gezonde basis binnen je voeding en trainen minimaal 2 keer per week voor een optimaal resultaat. Er is een douche aanwezig en je kan binnen 90 minuten alweer op de zaak staan. Zo passen we alles binnen jouw plaatje en zal je gewicht verliezen en je fitter gaan voelen. En het hele traject is fiscaal aftrekbaar.

OVERTUIGD?
U HEEFT GEKOZEN VOOR:

  Klantervaringen:

  Het fijne aan het traject was de flexibiliteit, ik heb geen vaste agenda en dagen waar ik kan trainen. Vaak ging ik in de middaguren gauw een uurtje tussendoor en hier was bijna altijd ruimte voor. Ze zorgen ervoor dat het voor je werkt en ze denken mee aan je voedingspatroon. Voor mijn gevoel ben ik niet aan diëten, maar de kilo’s gaan er wel elke week van af. Ik ben inmiddels al meer dan 30 kilo kwijt!

  Raymond
  36 jaar

  Level Team Program – Bedrijfsfitness

  Hoofddoel: Jouw personeel fit te houden of te maken.

  • Trainingsplan op maat
  • Voedingsbegeleiding
  • Geschikt voor bedrijven die in kleine groepen van 4 personen wekelijks willen sporten
  Vanaf 6 maanden
  Dit gaan we doen:

  Jouw werknemers kunnen onder begeleiding 1 tot 2 keer komen sporten in groepen van 4 tot 8 personen. Hierbij helpen wij ze om fitter en sterker te worden. Het zal een hechter team worden die beter leert samenwerken. Daarnaast is de werking van fitness goed als preventief middel. Het aantal ziektes en uitval door blessures e.d. zal verminderen.

  OVERTUIGD?
  U HEEFT GEKOZEN VOOR:

   Klantervaringen:

   Wij sporten 2 keer per week onder begeleiding, het is altijd gezellig en we komen na een lange zittende werkdag weer even in beweging. De tijden zijn ideaal en het is altijd direct uit werk door naar de fitness. Wij voelen ons fitter en energieker!

   Anoniem

   Bedrijven die al bij ons sporten:

   ALBERTOS ITALIAN
   Auto bedrijf van Herick
   Beek montage
   • Ondertussen 1,5 jaar bezig met rob, en zeer fijne resultaten geboekt. Ook in een periode dat het met mij wat minder ging en met veel ziekenhuisbezoeken en onderzoeken is het... read more

    William Leijenhorst Avatar William Leijenhorst
   • Via mijn zwager hier terecht gekomen. Samen met Rob en Rens doelstelling bepaald waar we hard aan werken. Super fijne begeleiding in het proces. Ook tijd om eens te lachen of een kop... read more

    Myrian van de Beek Avatar Myrian van de Beek
   • Rob heeft veel kennis en ervaring. Past het trainingschema op jouw lichaam aan zodat je een goede opbouw krijgt zonder teveel belasting op je spieren. Dit heeft mij in... read more

    Lonneke Bergman Avatar Lonneke Bergman
   • Ben hier nu een maandje aan het trainen, deze mannen gaan mij helpen om minimaal 20 kg kwijt te raken. Gaat lukken!!

    Maikel Palsgraaf Avatar Maikel Palsgraaf
   • Je word goed begeleid zo wel met je voedsel plan als met sporten zelf.

    Henri Ter Maten Avatar Henri Ter Maten

   Samen brengen we jouw fitheid naar een hoger level en bouwen wij aan een duurzaam lijf voor jou.

   Rob van den Bogaard, personal trainer

   Maak een kennismakings- afspraak

   Voor jouw eerste afspraak op weg naar een gezondere leefstijl of meer informatie over onze diensten.