Personal Trainers

Maak kennis met onze Personal Trainers uit Barneveld! Wij zijn een hecht team van professionals met veel ervaring en kennis. Wij werken onderling veel samen om de beste begeleiding mogelijk te maken voor jou! Met onze passie voor fitness en gezondheid zetten we gerichte en uitdagende trainingen neer om op een leuke manier jouw doel te behalen.

Ga meteen naar Personal Training

Samen brengen we jouw fitheid naar een hoger level en bouwen wij aan een duurzaam lijf voor jou.

Rob van den Bogaard

Maak kennis met Rob!

Mijn naam is Rob van den Bogaard, ik ben woonachtig in Barneveld. Ik heb in 2012 mijn passie voor fitness ontdekt. Hier begon ook de droom om ooit een eigen sportschool te openen. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als personal trainer en manager in een sportschool ben ik Level Fitness begonnen. Dit is voor mij de manier om zoveel mogelijk mensen te helpen met een gezondere leefstijl.

Na vele jaren leren en werken als Personal Trainer heb ik nu veel mensen verder mogen helpen met hun doelstellingen. Ik heb mensen geholpen met gewichtsverlies, fitter worden, bewegingsklachten, burn-outs, shapen en zich weer gezond en goed voelen in hun eigen lichaam. Heb jij een vergelijkbare doelstelling? Laat mij je verder helpen, kom eens kennismaken onder het genot van een bakje koffie!

Ik wil jou de handvatten bieden om jou op weg te helpen om fysiek en mentaal de beste versie van jezelf te worden.

Rens van Beek

Maak kennis met Rens!

Mijn naam is Rens van Beek, woonachtig in Voorthuizen. Ik werk nu al ruim 7 jaar binnen de fitnessbranche en geef al geruime tijd Personal Training. Ik heb gewerkt in samenwerking met een fysio voor gerichte personal training trajecten na de behandelingen. Zo heb ik al veel mensen mogen helpen om fysiek en mentaal weer sterk te worden.

Het lijkt me super om met jou aan de slag te gaan om ook bij jou het beste uit jezelf te halen en een uitdagend traject voor je neer te zetten. Lijkt het je leuk om met mij aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op en dan gaan we jouw uitdaging aan!

Door middel van mijn enthousiasme en kennis ga ik jou coachen bij het behalen van jouw doelen. Ik sta klaar om samen met jou van start te gaan!

Wessel Keijzer

Maak kennis met Wessel!

Mijn naam is Wessel en ik ben 23 jaar oud. Voor mij is fitness 1 van mijn grootste passies en ik ben wekelijks een hoop uren in de sportschool te vinden.

Sinds 2015 ben ik mij meer gaan verdiepen in hoe ik mensen fysiek en mentaal fit kan maken.

In mijn coaching maak ik gebruik van een gericht plan van aanpak afgestemd op de persoon, ik kijk naar wat je nodig hebt en geef vanuit hier de benodigde handvatten.

Door middel van mijn enthousiasme en kennis ga ik jou coachen bij het behalen van jouw doelen. Ik sta klaar om samen met jou van start te gaan!

Ik vind het altijd een leuke uitdaging om samen het uiterste uit jezelf te halen en een gezondere leefstijl te creëren.

Jorn Vos

Maak kennis met Jorn!

Mijn naam is Jorn Vos, ik ben 22 jaar oud en woon in Leusden. Ik ben zelf vaak in de sportschool te vinden. Ik werk al meerdere jaren in de fitnessbranche, ik specialiseer me in bootcamps, sportmassage en Personal Training. Ik help mensen bij het creëren van een goede balans tussen fysieke- en mentale fitheid. Een goede balans tussen wat op papier goed is en wat in de praktijk goed voelt. 

 

Ik vind het altijd een leuke uitdaging om samen het uiterste uit jezelf te halen en een gezondere leefstijl te creëren. Heb jij nou zin om met mij naar jouw doel te werken, neem dan snel contact op!!

Ik hoop hier meer mensen te gaan helpen met het realiseren van een gezonde leefstijl!

Dave Kleiboer

Maak kennis met Dave!

Mijn naam is Dave Kleiboer, woonachtig in Apeldoorn en al sinds 2018 actief als trainer in de fitness. Van jongs af aan ben ik fanatiek bezig geweest met mijn voormalige sport BMX. Hiervoor heb ik jarenlang meegetraind in een RTC en wedstrijden gefietst op het hoogste niveau. 

Naarmate ik ouder werd begon krachttraining een rol te spelen in mijn trainingen voor de BMX. En kreeg ik zelf interesse in de rol als trainer. Zo begon ik als BMX trainer bij de lokale vereniging en ben ik de opleiding CIOS Fitness & health gaan volgen in combinatie met topsport. 

In mijn laatste schooljaren begon ik stage te lopen als Personal trainer, toevallig met begeleiding van Rob. Bovenop de ervaring die ik zelf mee heb genomen uit mijn trainingen voor BMX, leerde ik meer over krachttraining en het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Ik vind het leuk terug te zijn bij Rob, en hoop hier meer mensen te gaan helpen met het realiseren van een gezonde leefstijl.

Trainer Mark Minne

Ik vind het mooie van personal training het persoonlijke contact, samen werken om jouw doel te bereiken!

Mark Minne

Maak kennis met Mark!

Mijn naam is Mark Minne, geboren en getogen in Barneveld. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Level Fitness als Personal Trainer. Hiervoor heb ik de MILO-education gedaan. Het mooie aan dit werk vind ik het samen aan de slag gaan om jouw doel te behalen. Ik ga er altijd helemaal voor en geniet net zo mee van goede resultaten als jij zelf.

Of je nou wil afvallen, strakker wil worden of puur voor je gezondheid aan de slag wil, ik help je graag verder!