Onze succesformule

Door een gestructureerde aanpak zorgen wij voor een mooi resultaat. Van te voren weet je exact wat er gaat gebeuren, dit plan wordt de rode draad van jouw succes!

Intake

Voor een goede start is een intakegesprek een must. Hoe kan je ergens aan beginnen zonder dat je weet wat er van je wordt verwacht en wat je kan verwachten van jouw coach? We gaan samen in gesprek om jouw doelstelling door te nemen, je obstakels en valkuilen in beeld te brengen en een duidelijk plan te maken. Zo weet je waar je aan begint en dat je dit keer zal slagen!

Kick-start

Tijdens de eerste periode van jouw traject gaan we aan de slag om de basisoefeningen te perfectioneren. We leren je de oefeningen goed en effectief uit te voeren. Aan de andere kant gaan we de eerste stappen zetten in jouw voedingspatroon, je leert hoe voeding werkt en hoe je de dag kan indelen voor een mooi resultaat en goed herstel!

Performance

Op dit punt merk je al serieuze resultaten, je zal je fitter gaan voelen, meer energie krijgen en een stuk sterker worden. Alle basisoefeningen heb je goed onder de knie en je kracht en fitheid beginnen nu echt te ontwikkelen. Daarnaast voelt het bijna alsof het vanzelf gaat met je voeding, je hebt nu een nieuw voedingspatroon en het gevoel van diëten is verdwenen.

Onderhouden

Dit is de laatste stap van jouw traject, we hebben nu jouw doelstelling behaalt. Nu is het tijd om de volgende stap te zetten: het onderhouden. We gaan je langzaam aan steeds meer loslaten en blijven je monitoren. Je zal nu zelfstandig je voedingspatroon kunnen onderhouden en aanpassen waar nodig. Nu kunnen we gaan focussen op nieuwe doelen om het plezier erin te houden!

Maak een kennismakings- afspraak

Voor jouw eerste afspraak op weg naar een gezondere leefstijl of meer informatie over onze diensten.