Over ons

Level Fitness staat voor het levelen van jouw fitheid. Fitheid zelf is een enorm breed begrip, wij proberen dit per persoon te definiëren naar iets concreets. Zo bieden wij voor iedereen die wat aan zijn fitheid wil doen hulp, ongeacht de bijzonderheden. Ons team is gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame trajecten. Wij willen blijvende resultaten realiseren, hierop baseren wij ook al onze trajecten. Wij zijn niet bezig met rare diëten, extreme trainingen tot aan kotsen toe en onrealistische beloftes. Samen bouwen wij een fundering die je energie, resultaat en fitheid geeft voor de rest van je leven.

RobvandenBogaard

Samen brengen we jouw fitheid naar een hoger level en bouwen wij aan een duurzaam lijf voor jou.

Rob van den Bogaard

Maak kennis met Rob!

Mijn naam is Rob van den Bogaard, ik ben woonachtig in Barneveld. Ik heb in 2012 mijn passie voor fitness ontdekt. Hier begon ook de droom om ooit een eigen gym te krijgen. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als personal trainer en manager in een sportschool ben ik Level Fitness begonnen. Dit is voor mij de manier om zoveel mogelijk mensen te helpen met een gezondere lifestyle.

Voor mijn coaching maak ik veel gebruik van tijdslijnen die de tour door jouw veranderingen kunnen definiëren. Hiervoor zijn verschillende varianten als voeding, herstel, training en resultaat. Het mooiste is zo min mogelijk moeten focussen op resultaat, omdat dit gek genoeg niet het doel is voor de meeste mensen. Het doel is leren omgaan met je voeding, leren hoe je herstelt en wat dit beïnvloedt en trainen op een manier die jouw levenskwaliteit verbeterd. Als je al deze dingen verbeterd kan het niet anders dan dat je resultaat haalt. Door de focus te leggen op de veranderingen die je doormaakt en niet op de kilo’s die je verliest wordt het duurzaam, in plaats van tijdelijk. 

Ik wil jou de handvatten bieden om jou op weg te helpen om fysiek en mentaal de beste versie van jezelf te worden.

Rens van Beek

Maak kennis met Rens!

Mijn naam is Rens van Beek. Ik woon al 22 jaar in Voorthuizen. Sinds mijn 4de ben ik bezig met sport dit deed ik en doe ik nog steeds bij Korfbalvereniging Spirit. Fitness doe ik al vanaf mijn 16de. Na de middelbare school ben ik begonnen op het Landstede in Harderwijk met de opleiding Sport en Bewegen. Hier wilde ik mijn passie voor sport nog verder uitbouwen. Dit wil ik doen door mensen te helpen om fysiek en mentaal fit te worden en te blijven.

Na mijn studie ben ik begonnen bij een fysiopraktijk. Hier hielp ik patiënten na het behandelen van de blessure weer fysiek fit te maken om de sport te beoefenen die zij het liefst doen.

Ik wil jou de handvatten bieden om jou op weg te helpen om fysiek en mentaal de beste versie van jezelf te worden.

Wil jij dit samen met mij gaan doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak dan gaan we gelijk aan de slag! We gaan samen jouw uitdaging aan!

 • 5 star review  PT studio met een uiterst gedreven eigenaar/trainer. Rob haalt het beste in mij naar boven en motiveert mij maximaal. Ben ondertussen 30 kg kwijt in ongeveer een jaar. Nog 8 te gaan en dan over naar het onderhouden van de nieuwe ik.

  thumb Raymond Snowdream
 • 5 star review  Rob van Level fitness is altijd enthousiast, denkt met je mee, zorgt voor een goede variatie in de trainingen en zorgt er altijd voor dat je het maximale uit je zelf haalt!

  thumb Robin Van De Klok
 • 5 star review  Rob is een enthousiaste deskundige trainer die in staat is met zijn professionele aanpak doelen te bereiken. Zelf ben ik door zijn aanpak in niet alleen 10 kg afgevallen maar ook een stuk fitter geworden.

  thumb Bert Huisman
 • 5 star review  Leuke, vlotte personal trainer, die je prima je doel helpt bereiken. Voor mij: minder blessuregevoelig worden en wat sneller met hardlopen.... pittig sessies, strenge controle in juist uitvoeren van de oefeningen

  thumb Frits Lozeman
 • 5 star review  Fijne trainer, weet waar hij het over heeft, werkt resultaatgericht. Prachtige locatie, van binnen ziet het er ook verschoond uit (belangrijk deze periode).

  thumb Mussii Celik
 • 5 star review  Ruim een jaar Personal Begeleiding gehad van Rob (samen met mijn vriend). Rob is onze 'stok achter de deur' om te gaan sporten. Hij is zorgvuldig, professioneel, laat je je grenzen opzoeken, en stimuleert. Zowel op sport als op voeding/gewicht. Jammer dat Level Fitness niet in Apeldoorn zit, anders waren we zeker daar naar toe gegaan om te sporten, onder begeleiding van Rob.

  thumb marinka draaijer